frogIn5-AC

frogIn5-AC
frogIn5-AC
frogIn5-AC
frogIn5-AC
frogIn5-AC
frogIn5-AC
frogIn5-AC
frogIn5-AC

frogIn5-AC

Многофункционален 5-канален вход за бутони/ключове/други сензори (110-240 V~) и за управление на всички компоненти в мрежата frogblue Bluetooth LE. Включващ интегриран логически модул с функции за комфорт и таймер.

Bluetooth LE
117.85
To Favourites
Recommend
Print
Comparison
Question about the product
Details
Info
Opinions
ХАРАКТЕРИСТИКИ
Details

Описание

Малките зелени контролни модули, наречени жаби, са сърцето на всяка система frogblue и формират основата на базираното на Bluetooth® решение за интелигентни сгради от frogblue. Нашите жаби могат да превключват, затъмняват, измерват, отварят врати или да реагират на бутони, превключватели и контакти на прозорци.

Свързани към електрическата мрежа или захранвани от батерии, те са свързани помежду си с „виртуални кабели“ чрез мрежовата мрежа frogblue Bluetooth®. Те препращат съобщения и така разширяват обхвата. Прехвърлянето на данни между жабите винаги е криптирано (128 бита) и това в допълнение към Bluetooth®. frogs са умни, пълни с иновативни функции, много лесни за конфигуриране и не изискват централно устройство или контролен шкаф. С консумация на енергия от само 0,2 вата, те също са изключително енергийно съзнателни.

Инсталиран в дълбоко вградена задна кутия (препоръчителна дълбочина на гнездото: 63 мм) зад всеки конвенционален превключвател/бутон, съединителна кутия, устойчив на атмосферни влияния външен контакт или изход за лампа, до пет ключа или бутона могат да бъдат свързани към този многофункционален 5-канален вход .

Например, в една точка на стаята три превключвателя/бутона могат да управляват осветителните вериги с frogIn5-AC, а другите съществуващи входове могат да контролират сянката чрез превключватели/бутони.

Жабите могат да се управляват с frogblue HomeApp чрез смартфон или таблет (iOS и Android), frogDisplay, frogKey или просто чрез конвенционалния превключвател/бутон, свързан към жаба. Винаги препоръчваме бутони, тъй като пълният набор от функции може да се използва с индивидуални и различни модели на докосване, като двойно или тройно щракване и др.

Характеристики на продукта

 - Параметрируеми входове
 - Захранващ кабел, не е необходимо допълнително окабеляване между модулите frogblue.

Предназначение

За монтаж в гнезда за устройства съгласно DIN 49073. Дълбочина на гнездото минимум 53 mm, когато се монтира зад вложката на превключвателя, необходим е индивидуален монтаж на по-малка дълбочина. Препоръчва се дълбочина на гнездото от 63 mm.

Системна информация

Това устройство е продукт на системата frogblue. Предпоставка е подробна техническа експертиза, получена чрез тренировъчни сесии на frogblue. Функционалността на устройството зависи от софтуера. Подробна информация относно версиите на софтуера и съответния набор от функции можете да намерите на уебсайта на frogblue. Технически описания, допълнителни подробни инструкции, както и бележки, информация относно правилното изхвърляне могат да бъдат намерени в ръководството, което е достъпно на уебсайта на frogblue. Въвеждането в експлоатация и конфигурацията ще бъдат извършени с помощта на приложението frogblue.

Информация за безопасност

Електрическите устройства могат да се монтират и сглобяват само от квалифицирани електротехници. Неспазването на инструкциите може да причини повреда на устройството и да доведе до пожар и други опасности. Опасност, причинена от токов удар. Преди да започнете работа по устройството или да смените източници на светлина, винаги изключвайте захранването и изключвайте прекъсвачите. Винаги трябва да се спазват специфичните за страната разпоредби.

Info
Manufacturer
frogblue
Article No.
frogIn5-AC
Opinions
ХАРАКТЕРИСТИКИ
Category Frog
Article description frogIn5-AC
Article number I5-AC.01
Type of mounting Recess-mounted (in power socket)
   
Functions and power  
Inputs 5 (AC 110−240 V ~)
Outputs -
Outputs can be dimmed -
Min. load -
Max. power per output -
Suitable loads -
Unsuitable loads -
Output modes -
Protection category Conforms to IP20
Integrated logic module Yes
Integrated configuration backup Yes
Comfort and timer function Yes
Power measurement -
Short circuit detection and notification -
   
Electricity supply  
Mains voltage AC 110−240V ~
Mains frequency 50 / 60 Hz
Power consumption < 130 mW
   
Dimensions and weight  
Dimensions (L x W x H) 53 x 48 x 21 mm
Weight 25 g
   
Network  
WLAN No
Bluetooth Bluetooth 4.2 Low Energy
Typical open field range 30 metres
   
Operation and storage  
Ambient temperature −25° to +65°C
Storage temperature −25° to +70°C
Air humidity (during operation) (Non-condensing)
   
Power connection  
Type of contact -
Connection options Button, switch
Connection type Spring-type terminal (single wire)
Lead cross-section 1-1.5 mm² (rigid conductors recommended)
Stripping length 8 mm
   
Packaging  
Package size 1 piece, 10 pieces
EAN 1 piece 4260578530040
Packaging dimensions (L x W x H), 1 piece 75 x 30 x 75 mm
Weight including packaging, 1 piece 42 g
EAN 10 pieces 4260578530057
Packaging dimensions (L x W x H), 10 pieces 78 x 80 x 316 mm
Weight including packaging, 10 pieces 470 g
WebShop System
paypal