frogRelay2-2

НОВ
frogRelay2-2
frogRelay2-2
frogRelay2-2
frogRelay2-2
frogRelay2-2
frogRelay2-2
frogRelay2-2
frogRelay2-2
frogRelay2-2
frogRelay2-2

frogRelay2-2

Многофункционален 2-канален релеен превключвател с 2 изхода за управление на щори/завеси и други двигатели. Също така 2 входа за интегриране/заявка на допълнителни ключове и сензори (110-240 V~). Включващ интегриран логически модул с функции за комфорт и таймер, измерване на мощността и откриване на свръхток (общо: 1200 W@230V).

 

Bluetooth LE
254,02 лв
В любими
Препоръчай
Отпечатай
Сравни
Въпрос за продукта
Детайли
Данни
Коментари
ХАРАКТЕРИСТИКИ
Детайли

Описание

Малките зелени контролни модули, наречени жаби, са сърцето на всяка система frogblue и формират основата на базираното на Bluetooth® решение за интелигентни сгради от frogblue. Нашите жаби могат да превключват, затъмняват, измерват, отварят врати или да реагират на бутони, превключватели и контакти на прозорци.

Свързани към електрическата мрежа или захранвани от батерии, те са свързани помежду си с „виртуални кабели“ чрез мрежовата мрежа frogblue Bluetooth®. Те препращат съобщения и така разширяват обхвата. Прехвърлянето на данни между жабите винаги е криптирано (128 бита) и това в допълнение към Bluetooth®. frogs са умни, пълни с иновативни функции, много лесни за конфигуриране и не изискват централно устройство или контролен шкаф. С консумация на енергия от само 0,2 вата, те също са изключително енергийно съзнателни.

Инсталиран в дълбоко вградена задна кутия (препоръчителна дълбочина на гнездото: 63 мм) зад всеки конвенционален превключвател/бутон, съединителна кутия, устойчив на атмосферни влияния външен контакт или корпус на ролетна щора, този многофункционален 2-канален релеен превключвател с два релейни изхода и два входа може основно се използва за контролиране на сянката, напр. щори, ролетни щори, сенници или покривалото на басейна без нови кабели. В цялата сграда и отвсякъде.

Сенникът също може да се контролира напълно автоматично чрез дефинирани от потребителя времеви програми. Същото важи и в комбинация с frogDisplay и неговата Astro функция, с която можете да започнете деня с автоматично отваряне на ламелите, когато слънцето изгрее.

Релейните модули frogblue са проектирани да контролират общо 1200 W. В допълнение към управлението на сенниците, други уреди също могат да се превключват чрез frogRelay2-2. Например гаражна врата или LED ленти с по-голяма консумация на енергия.

Чрез използване на свободните входни канали на други жаби, съдържащи се в системата, могат да бъдат интегрирани външни сензори, като монитор за вятър или метеорологична станция. В случай на буря щорите се вдигат автоматично и не могат да се спускат ръчно. Алтернативно, те могат да бъдат автоматично спуснати, когато слънцето нагрее стаята или повдигнати в случай на замръзване.

Жабите могат да се управляват с frogblue HomeApp чрез смартфон или таблет (iOS и Android), frogDisplay, frogKey или просто чрез конвенционалния превключвател/бутон, свързан към жаба. Винаги препоръчваме бутони, тъй като пълният набор от функции може да се използва с индивидуални и различни модели на докосване, като двойно или тройно щракване и др.

Характеристики на продукта

 - Превключване на обратна връзка за състоянието
 - Параметрируемо поведение при включване и изключване
 - Закъснение при включване и изключване
 - Взаимно заключване на изходите в моторен режим/режим на ролетни щори (конфигуриране чрез приложението frogblue)
 - Мрежово захранване чрез захранващ кабел, не е необходимо допълнително окабеляване между frogblue модулите.


Предназначение

За монтаж в гнезда за устройства съгласно DIN 49073. Дълбочина на гнездото минимум 53 mm, когато се монтира зад вложката на превключвателя, необходим е индивидуален монтаж на по-малка дълбочина. Препоръчва се дълбочина на гнездото от 63 mm.

Системна информация

Това устройство е продукт на системата frogblue. Предпоставка е подробна техническа експертиза, получена чрез тренировъчни сесии на frogblue. Функционалността на устройството зависи от софтуера. Подробна информация относно версиите на софтуера и съответния набор от функции можете да намерите на уебсайта на frogblue. Технически описания, допълнителни подробни инструкции, както и бележки, информация относно правилното изхвърляне могат да бъдат намерени в ръководството, което е достъпно на уебсайта на frogblue. Въвеждането в експлоатация и конфигурацията ще бъдат извършени с помощта на приложението frogblue.

Информация за безопасност

Електрическите устройства могат да се монтират и сглобяват само от квалифицирани електротехници. Неспазването на инструкциите може да причини повреда на устройството и да доведе до пожар и други опасности. Опасност, причинена от токов удар. Преди да започнете работа по устройството или да смените източници на светлина, винаги изключвайте захранването и изключвайте прекъсвачите. Когато се използват едновременно изходите за натоварване, общото натоварване от 1200 W не трябва да се превишава. Винаги трябва да се спазват специфичните за страната разпоредби.

Данни
Производител
frogblue
Артикулен номер
frogRelay2-2
Статус на продукт
НОВ    
Коментари
ХАРАКТЕРИСТИКИ
Category Frogs
Article description frogRelay2-2
Article number R2-2-1200.01
Type of mounting Recess-mounted (in power socket)
   
Functions and power  
Inputs 2 (AC 110−240 V ~)
Outputs 2 (AC 110−240 V ~)
Outputs can be dimmed No
Min. load -
Max. output Light bulb 1200 W in total (220–240V ~), 600 W In total (110–219V ~)
HV halogen lamp 1200 W in total (220–240V ~), 600 W in total (110–219V ~)
capacitive load 6 A, max. 14μF (220–240V ~)
transformator 500 VA in total (220–240V ~), 250 VA In total (110–219V ~)
Suitable loads Light bulb load, electronic transformer, inductive load
Output modes Switch, motor
Protection category Conforms to IP20
Shade system control Yes
Motor control Yes
Integrated logic module Yes
Integrated configuration backup Yes
Comfort and timer function Yes
Power measurement Yes
Short circuit detection and notification No
   
Electricity supply  
Mains voltage AC 110−240 V ~
Mains frequency 50 / 60 Hz
Stand-by consumption < 220 mW
   
Dimensions and weight  
Dimensions (L x W x H) 53 x 48 x 21 mm
Weight 50 g
   
Network  
WLAN No
Bluetooth Bluetooth 4.2 Low Energy
Typical open field range 30 metres
   
Operation and storage  
Ambient temperature −25° to +45°C
Storage temperature −25° to +70°C
Air humidity (during operation) (Non-condensing)
   
Power connection  
Type of contact Relay
Connection options 230 V ~ − doorbell, lamps, power sockets, motor, buttons, switches etc.
Connection type Spring-type terminal (single wire)
Lead cross-section 1 to 1.5 mm²
Stripping length 8 mm
   
Packaging  
Package size 1 piece, 10 pieces
EAN 1 piece 4260578530248
Packaging dimensions (L x W x H), 1 piece 75 x 30 x 75 mm
Weight including packaging, 1 piece 70 g
EAN 10 pieces 4260578530255
Packaging dimensions (L x W x H), 10 pieces 78 x 80 x 316 mm
Weight including packaging, 10 pieces 800 g
WebShop System
paypal