frogAct1-1

НОВ
frogAct1-1
frogAct1-1
frogAct1-1
frogAct1-1
frogAct1-1
frogAct1-1
frogAct1-1
frogAct1-1

 

frogAct1-1

Многофункционален 1-канален задвижващ механизъм с един вход за активиране/деактивиране на светлини или други уреди, включващ 1 вход за интегриране на ключове и други устройства (110- 240 V~). Включващ интегриран логически модул с функции за комфорт и таймер, измерване на мощността и откриване на късо съединение (1x 400 W @ 230 V~).

Bluetooth LE
205,25 лв
В любими
Препоръчай
Отпечатай
Сравни
Въпрос за продукта
Детайли
Данни
Коментари
ТЕХнически данни
Детайли

Описание

Малките зелени контролни модули, наречени жаби, са сърцето на всяка система frogblue и формират основата на базираното на Bluetooth® решение за интелигентни сгради от frogblue. Нашите жаби могат да превключват, затъмняват, измерват, отварят врати или да реагират на бутони, превключватели и контакти на прозорци.

Свързани към електрическата мрежа или захранвани от батерии, те са свързани помежду си с „виртуални кабели“ чрез мрежовата мрежа frogblue Bluetooth®. Те препращат съобщения и така разширяват обхвата. Прехвърлянето на данни между жабите винаги е криптирано (128 бита) и това в допълнение към Bluetooth®. frogs са умни, пълни с иновативни функции, много лесни за конфигуриране и не изискват централно устройство или контролен шкаф. С консумация на енергия от само 0,2 вата, те също са изключително енергийно съзнателни.

Инсталиран в дълбоко вградена задна кутия (препоръчителна дълбочина на гнездото: 63 mm) зад всеки конвенционален превключвател/бутон, съединителна кутия, устойчив на атмосферни влияния външен контакт или изход за лампа, този многофункционален 1-канален задвижващ механизъм може да се използва за управление на осветлението или други уреди .

Например, с тази жаба и друга жаба като входен модул, напр. frogIn3-AC, външното осветление може да се превключва гъвкаво от закрито чрез 3 входа (бутони или превключватели) без допълнителна инфраструктура. Захранван със захранване и свързан към съответната алампа, осветителна верига с до 400 W може да се управлява чрез 1 изход на frogAct1-0. Към неговия вход (230 V) могат да бъдат свързани всякакви външни сензори, като например детектор за движение. Ако детекторът за движение се задейства, всички прожектори, оборудвани с жаби, се включват безжично за предварително избрано време. Кратки проблясъци от един от прожекторите показват зоната, в която е засечено движение.

Жабите могат да се управляват с frogblue HomeApp чрез смартфон или таблет (iOS и Android), frogDisplay, frogKey или просто чрез конвенционалния превключвател/бутон, свързан към жаба. Винаги препоръчваме бутони, тъй като пълният набор от функции може да се използва с индивидуални и различни модели на докосване, като двойно или тройно щракване и др.

Характеристики на продукта

 - Защита от късо съединение
 - Температурно изключване (>75 °C)
 - Превключване на обратна връзка за състоянието
 - Конфигурируеми времена за включване и изключване
 - Закъснение при включване и изключване
 - Мрежово захранване чрез захранващ кабел, не е необходимо допълнително окабеляване между frogblue модулите.


Предназначение

За монтаж в гнезда за устройства съгласно DIN 49073. Дълбочина на гнездото минимум 53 mm, когато се монтира зад вложката на превключвателя, необходим е индивидуален монтаж на по-малка дълбочина. Препоръчва се дълбочина на гнездото от 63 mm.

Системна информация

Това устройство е продукт на системата frogblue. Предпоставка е подробна техническа експертиза, получена чрез тренировъчни сесии на frogblue. Функционалността на устройството зависи от софтуера. Подробна информация относно версиите на софтуера и съответния набор от функции можете да намерите на уебсайта на frogblue. Технически описания, допълнителни подробни инструкции, както и бележки, информация относно правилното изхвърляне могат да бъдат намерени в ръководството, което е достъпно на уебсайта на frogblue. Въвеждането в експлоатация и конфигурацията ще бъдат извършени с помощта на приложението frogblue.


Информация за безопасност


Електрическите устройства могат да се монтират и сглобяват само от квалифицирани електротехници. Неспазването на инструкциите може да причини повреда на устройството и да доведе до пожар и други опасности. Опасност, причинена от токов удар. Устройството не е подходящо за изключване от захранващо напрежение. Дори когато устройството е изключено, товарът не е електрически изолиран от мрежата. Преди да започнете работа по устройството или да смените източници на светлина, винаги изключвайте захранването и изключвайте прекъсвачите. Винаги трябва да се спазват специфичните за страната разпоредби.

Данни
Производител
frogblue
Артикулен номер
frogAct1-1
Статус на продукт
НОВ    
Коментари
ТЕХнически данни

Function & Performance

 

Inputs

1 (AC 110–240 V~)

Outputs

1 (AC 110–240 V ~)

Outputs dimmable

No

Minimum Load LED

LED 3 W

Maximum Power per output

400 W/400 VA (220–240 V~) / 200 W/200 VA (110–219 V~)

Suitable loads

Light bulb load, electronic transformer, inductive load, (no motor load)

Output modes

Switch

Certifications

VDE Test Mark Certifications

Integrated logic module

Yes

Integrated configuration backup

Yes

Comfort and timer functions

Yes

Power measurement

Yes

Short circuit detection and notification

Yes

Size and Weight

 

Dimensions (L x B x H)

53 x 48 x 21

Power supply

 

Mains voltage

AC 110–240 V~

Stand-by consumption

< 220 mW

Network

 

WLAN

No

Bluetooth®

Bluetooth® 4.2 Low Energy

Frequency range

2400–2483,5 MHz max. 3,5 dBm

Typical radio open field range

30 Meter

Operation & Storage

 

Ambient temperature

–25°C bis +50°C

Storage temperature

–25°C bis +70°C

Air humidity (during operation)

(Non-condensing)

Connection

 

Type of contact

ε, MOSFET

Connection variants

for bell, lamps, buttons, switches

Connection type

Spring-type terminal (single wire)

Core cross-section

1 - 1,5 mm2 (rigid ladder recommended)

Stripping length

8 mm

Packaging

 

Packaging size

1 unit, 10 units

EAN 1 unit

4260578530163

Packaging dimensions (L x B x H) 1 Stück

75 × 30 × 75 mm

Weight including packaging 1 unit

36 g

Weight including packaging, 10 pieces

421 g

Mounting Type

 

Mounting type

Flush-mounted (in device box according to DIN 49073)

Material data

 

Weight

24 g

Technical data

 

Degree of protection

Conforms to IP20

Mains frequency

50 / 60 Hz

WebShop System
paypal