frogAct1-0

НОВ
frogAct1-0
frogAct1-0
frogAct1-0
frogAct1-0
frogAct1-0
frogAct1-0
frogAct1-0
frogAct1-0


frogAct1-0

Многофункционален 1-канален преевключвател за включване/изключване на осветление или други уреди (110-240 V~). Включващ интегриран логически модул с функции за комфорт и таймер, измерване на мощността и откриване на късо съединение (1x 400 W @ 230 V~).

181,93 лв
В любими
Препоръчай
Отпечатай
Сравни
Въпрос за продукта
Детайли
Данни
Коментари
Технически данни
Детайли

Описание

Малките зелени контролни модули, наречени жаби, са сърцето на всяка система frogblue и формират основата на базираното на Bluetooth® решение за интелигентни сгради от frogblue. Нашите жаби могат да превключват, затъмняват, измерват, отварят врати или да реагират на бутони, превключватели и контакти на прозорци.

Свързани към електрическата мрежа или захранвани от батерии, те са свързани помежду си с „виртуални кабели“ чрез мрежовата мрежа frogblue Bluetooth®. Те препращат съобщения и така разширяват обхвата. Прехвърлянето на данни между жабите винаги е криптирано (128 бита) и това в допълнение към Bluetooth®. frogs са умни, пълни с иновативни функции, много лесни за конфигуриране и не изискват централно устройство или контролен шкаф. С консумация на енергия от само 0,2 вата, те също са изключително енергийно съзнателни.

Инсталиран в дълбоко вградена задна кутия (препоръчителна дълбочина на гнездото: 63 mm) зад всеки конвенционален превключвател/бутон, съединителна кутия, устойчив на атмосферни влияния външен контакт или изход за лампа, този многофункционален 1-канален задвижващ механизъм може да се използва за управление на осветлението или други уреди .

Например, с тази жаба и друга жаба като входен модул, напр. frogIn3-AC, външното осветление може да се превключва гъвкаво от закрито чрез 3 входа (бутони или превключватели) без допълнителна инфраструктура. Захранван със захранване и свързан към съответната лампа, осветителна верига до 400 W може да се управлява чрез 1 изход на frogAct1-0.

Жабите могат да се управляват с frogblue HomeApp чрез смартфон или таблет (iOS и Android), frogDisplay, frogKey или просто чрез конвенционалния превключвател/бутон, свързан към жаба. Винаги препоръчваме бутони, тъй като пълният набор от функции може да се използва с индивидуални и различни модели на докосване, като двойно или тройно щракване и др.

Характеристики на продукта

- Защита от късо съединение
- Температурно изключване (>75 °C)
- Превключване на обратна връзка за състоянието
- Конфигурируеми времена за включване и изключване
- Закъснение при включване и изключване
- Мрежово захранване чрез захранващ кабел, не е необходимо допълнително окабеляване между frogblue модулите.

Предназначение

За монтаж в гнезда за устройства съгласно DIN 49073. Дълбочина на гнездото минимум 53 mm, когато се монтира зад вложката на превключвателя, необходим е индивидуален монтаж на по-малка дълбочина. Препоръчва се дълбочина на гнездото от 63 mm.

 

Системна информация

Това устройство е продукт на системата frogblue. Предпоставка е подробна техническа експертиза, получена чрез тренировъчни сесии на frogblue. Функционалността на устройството зависи от софтуера. Подробна информация относно версиите на софтуера и съответния набор от функции можете да намерите на уебсайта на frogblue. Технически описания, допълнителни подробни инструкции, както и бележки, информация относно правилното изхвърляне могат да бъдат намерени в ръководството, което е достъпно на уебсайта на frogblue. Въвеждането в експлоатация и конфигурацията ще бъдат извършени с помощта на приложението frogblue.

 

Информация за безопасност

Електрическите устройства могат да се монтират и сглобяват само от квалифицирани електротехници. Неспазването на инструкциите може да причини повреда на устройството и да доведе до пожар и други опасности. Опасност, причинена от токов удар. Устройството не е подходящо за изключване от захранващо напрежение. Дори когато устройството е изключено, товарът не е електрически изолиран от мрежата. Преди да започнете работа по устройството или да смените източници на светлина, винаги изключвайте захранването и изключвайте прекъсвачите. Винаги трябва да се спазват специфичните за страната разпоредби.

Данни
Артикулен номер
frogAct1-0
Статус
НОВ    
Коментари
Няма коментари за продукта
Технически данни

 

Category Frogs
Article description frogAct1-0
Article number A1-0-400.01
Type of mounting Recess-mounted (in power socket)
   
Functions and power  
Inputs -
Outputs 1 (AC 110–240 V ~)
Outputs can be dimmed No
Min. load LED 3W
Max. power per output 400 W/400 VA (220−240 V ~)
200 W/200 VA (110−219 V ~)
Suitable loads Light bulb load, electronic transformer, inductive load
Output modes Switch
Protection category Conforms to IP20
Integrated logic module Yes
Integrated configuration backup Yes
Comfort and timer function Yes
Power measurement Yes
Short circuit detection and notification Yes
   
Electricity supply  
Mains voltage AC 110–240 V ~
Mains frequency 50 / 60 Hz
Stand-by consumption < 220 mW
   
Dimensions and weight  
Dimensions (L x W x H) 53 x 48 x 21 mm
Weight 30 g
   
Network  
WLAN No
Bluetooth Bluetooth 4.2 Low Energy
Typical open field range 30 metres
   
Operation and storage  
Ambient temperature −25° to +50°C
Storage temperature −25° to +70°C
Air humidity (during operation) (Non-condensing)
   
Power connection  
Type of contact ε, MOSFET
Connection options 230 V ~ − doorbell, lamps, power sockets etc.
Connection type Spring-type terminal (single wire)
Lead cross-section 1 to 1.5 mm²
Stripping length 8 mm
   
Packaging  
Package size 1 piece, 10 pieces
EAN 1 piece 4260578530163
Packaging dimensions (L x W x H), 1 piece 75 x 30 x 75 mm
Weight including packaging, 1 piece 50 g
EAN 10 pieces 4260578530170
Packaging dimensions (L x W x H), 10 pieces 78 x 80 x 316 mm
Weight including packaging, 10 pieces 550 g
WebShop System
paypal