frogIn3-AC

frogIn3-AC
frogIn3-AC
frogIn3-AC
frogIn3-AC
frogIn3-AC
frogIn3-AC
frogIn3-AC
frogIn3-AC

frogIn3-AC

Многофункционален 3-канален вход за бутони/ключове/други сензори (110-240 V~) и за управление на всички компоненти в мрежата frogblue Bluetooth LE. Включващ интегриран логически модул с функции за комфорт и таймер.

Bluetooth LE
93.80
To Favourites
Recommend
Print
Comparison
Question about the product
Details
Info
Opinions
ХАРАКТЕРИСТИКИ
Details

Описание

Малките зелени контролни модули, наречени жаби, са сърцето на всяка система frogblue и формират основата на базираното на Bluetooth® решение за интелигентни сгради от frogblue. Нашите жаби могат да превключват, затъмняват, измерват, отварят врати или да реагират на бутони, превключватели и контакти на прозорци.

Свързани към електрическата мрежа или захранвани от батерии, те са свързани помежду си с „виртуални кабели“ чрез мрежовата мрежа frogblue Bluetooth®. Те препращат съобщения и така разширяват обхвата. Прехвърлянето на данни между жабите винаги е криптирано (128 бита) и това в допълнение към Bluetooth®. frogs са умни, пълни с иновативни функции, много лесни за конфигуриране и не изискват централно устройство или контролен шкаф. С консумация на енергия от само 0,2 вата, те също са изключително енергийно съзнателни.

Инсталиран в дълбоко вградена задна кутия (препоръчителна дълбочина на гнездото: 63 мм) зад всеки конвенционален превключвател/бутон, съединителна кутия, устойчив на атмосферни влияния външен контакт или изход за лампа, до три ключа или бутона могат да бъдат свързани към този многофункционален 3-канален вход .

С 3-те входа на frogIn3-AC можете например да управлявате вашите три градински лампи поотделно от всяко желано място в къщата. Това позволява всеки вход да управлява различно градинско осветление. FrogIn3-AC комуникира безжично чрез Bluetooth® с frogAct1-1, инсталиран например на градински лампи. След това препраща съобщението до другите жаби. Към всеки от свободните входове на актуаторите може да се свърже детектор за движение.

Жабите могат да се управляват с frogblue HomeApp чрез смартфон или таблет (iOS и Android), frogDisplay, frogKey или просто чрез конвенционалния превключвател/бутон, свързан към жаба. Винаги препоръчваме бутони, тъй като пълният набор от функции може да се използва с индивидуални и различни модели на докосване, като двойно или тройно щракване и др.

Характеристики на продукта

 - Параметрируеми входове

 - Захранващ кабел, не е необходимо допълнително окабеляване между модулите frogblue.

Предназначение

За монтаж в гнезда за устройства съгласно DIN 49073. Дълбочина на гнездото минимум 53 mm, когато се монтира зад вложката на превключвателя, необходим е индивидуален монтаж на по-малка дълбочина. Препоръчва се дълбочина на гнездото от 63 mm.

Системна информация

Това устройство е продукт на системата frogblue. Предпоставка е подробна техническа експертиза, получена чрез тренировъчни сесии на frogblue. Функционалността на устройството зависи от софтуера. Подробна информация относно версиите на софтуера и съответния набор от функции можете да намерите на уебсайта на frogblue. Технически описания, допълнителни подробни инструкции, както и бележки, информация относно правилното изхвърляне могат да бъдат намерени в ръководството, което е достъпно на уебсайта на frogblue. Въвеждането в експлоатация и конфигурацията ще бъдат извършени с помощта на приложението frogblue.

Информация за безопасност

Електрическите устройства могат да се монтират и сглобяват само от квалифицирани електротехници. Неспазването на инструкциите може да причини повреда на устройството и да доведе до пожар и други опасности. Опасност, причинена от токов удар. Преди да започнете работа по устройството или да смените източници на светлина, винаги изключвайте захранването и изключвайте прекъсвачите. Винаги трябва да се спазват специфичните за страната разпоредби.

Info
Manufacturer
frogblue
Article No.
frogIn3-AC
Opinions
ХАРАКТЕРИСТИКИ
Category Frog
Article description frogIn3-AC
Article number I3-AC.01
Type of mounting Recess-mounted (in power socket)
   
Functions and power  
Inputs 3 (AC 110−240 V ~)
Outputs -
Outputs can be dimmed -
Min. load -
Max. power per output -
Suitable loads -
Unsuitable loads -
Output modes -
Protection category Conforms to IP20
Integrated logic module Yes
Integrated configuration backup Yes
Comfort and timer function Yes
Power measurement -
Short circuit detection and notification -
   
Electricity supply  
Mains voltage AC 110−240 V ~
Mains frequency 50 / 60 Hz
Power consumption < 130 mW
   
Dimensions and weight  
Dimensions (L x W x H) 53 x 48 x 21 mm
Weight 25 g
   
Network  
WLAN No
Bluetooth Bluetooth 4.2 Low Energy
Typical open field range 30 metres
   
Operation and storage  
Operating temperature −25° to +65°C
Storage temperature −25° to +70°C
Air humidity (during operation) (Non-condensing)
   
Power connection  
Type of contact -
Connection options Button, switch
Connection type Spring-type terminal (single wire)
Lead cross-section 1 to 1.5 mm²
Stripping length 8 mm
   
Packaging  
Package size 1 piece, 10 pieces
EAN 1 piece 4260578530224
Packaging dimensions (L x W x H), 1 piece 75 x 30 x 75 mm
Weight including packaging, 1 piece 42 g
EAN 10 pieces 4260578530231
Packaging dimensions (L x W x H), 10 pieces 78 x 80 x 316 mm
Weight including packaging, 10 pieces 470 g
WebShop System
paypal