Дистанционно управление Delta Dore TYXIA 1705

Дистанционно управление Delta Dore TYXIA 1705
  • За управление на ролетни щори
  • Поддръжка на венециански тип щори
  • Възможност за 2 предефинирани позиции
104.96
To Favourites
Recommend
Print
Comparison
Question about the product
Info
Opinions
Info
Manufacturer
Delta Dore
Article No.
6351405
Opinions
Be the first to review this product!
WebShop System
paypal