• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • +359 2 400 4444
    • За нас

     БГТЕЛ ООД предлага решения за безжична автоматизация и контрол тип Умен Дом, които дават удобен и достъпен начин за управление на почти всички устройства в дома и бизнеса. 

     Системите са базирани на стандарта Z-WAVE и Z-Wave Plus и използват продукти от световните лидери в областта на безжичното управлние: Delta Dore, Fibaro, Vera, Netic, Zipato, Vitrum и др. 

     Какво може да направите с едно докосване на вашия смартфон? 

     С безжичните ни димери ще забравите къде се намира ключа за осветлението. Добавете и сензор за движение и дори няма да има да имате нужда да управлявате. Когато завали или задуха вятър, щорите сами ще се затворят, след като ви кажат какво се случва. 

     БГТЕЛ има почти всички отговори на вашите желания за комфорт и интелигентност в дома.

     Контрол на осветлението

     С безжичните димери ще забравите къде се намира ключа за осветлението. Добавете и сензор и дори няма нужда да докосвате вече и вашия смартфон. И това без нужда да сменяте нищо.

     Контрол на сигурността

     Системите на БГТЕЛ ви спестяват толкова различни главоболия. Независимо дали се притеснявате от наводнение на любимия ви паркет или дим в кухнята от забравена тенджера.

     Притеснявате се че да автоматизираме щорите, прозорците, пердетата всичко в дома ни, което би допринесло за удобството и комфорта в него.с да автоматизира охранителната ни система, да я направи по-интуитивна и най-важното – да отговаря на нашите индивидуални потребности, което я прави надежна и с трудно предвидимо поведение;

     Контрол на температурата

     Няма значение дали се отоплявате на ток, с климатици, твърдо гориво/газ, водни радиатори или просто с електрическа печка – ние имаме безжично управление за всички случаи. Добавете и сензор (за температура/движение) или термостат и аклиматизацията в дома и офиса ви става напълно автоматична. А природата ще ви заобича – намаления разход достига до 35-40% от месечните ви сметки!

     Контрол на щори, прозорци, пердета

     Нищо по просто от това като пуснете домашното кино щорите автоматично да се спуснат. Системата на БГТЕЛ прави всичко с едно докосване. 

     Искате свеж въздух в дома, но ви е страх да оставите отворен прозореца в другата стая? Със системите на БГТЕЛ, прозореца сам ще се затвори ако завали или излезе вятър.

     Контрол на какво ли още не

     Искате отдалечено да отваряте врати? С БГТЕЛ това е лесно и сигурно.

     Искате като някой звънне на вратата да ви го покаже на телефона? Няма проблем, дори когато сте в командировка.

     Искате да разберете дали детето ви се е прибрало от училище или закъснява за училище? С едно докосване и системата започва да ви информира.

     Искате да видите колко най-малко може да харчите за ток? С решението на БГТЕЛ може да следите ежечасно колко ви е сметката за тока.

     Накратко – ние имаме може би не всички, но страшно много отговори на вашите желания свързани с контрола на дома и офиса.

   • Newsletter