• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • +359 2 400 4444
    •  Предимства на DVC IP® системите за видеонаблюдение 

     ► До 4Mpx резолюция камери и видеорекордери с H.264 компресия
     ► Новият GUI версия 4.0 за DVC® IP видеорекордери без PoE
     ► Пълна употреба на мрежовите ресурси
     ► Plug&Play с PoE
     ► ONVIF съвместимост и Облачно съхранение
     ► PoE (Power Over Ethernet)
     ► Двуядрен Cortex A9 процесор
     ► Лесно и бързо търсене на инсталираните IP камери
     ► Два пъти по-голям Bitrate (Скорост на запис)
     ► Лесна и бърза инсталация на дискове
     ► Високо качество на запис и преглед наживо без пикселизация

     DVC IP H.264

     Предимства на DVC IP® системите за видеонаблюдение 

     ► До 4Mpx резолюция камери и видеорекордери с H.264 компресия

     Гамата на DVC® IP камери предлага богат избор от резолюции: 4Mpx - 2560(H) x 1440(V), 5Mpx - 2592(H) x 1944(V), 3Mpx - 2048(H) x 1536(V), 2Mpx - 1920(H) x 1080(V) и 1.3Mpx - 1280(H) x 960(V). Това дава възможност да се конфигурира система според топологичните изисквания на обекта (повече или по-малко детайлност на картината)

     ► Новият GUI версия 4.0 за DVC® IP видеорекордери без PoE

     Новите DVC® IP мрежови видеорекордери са с изцяло нов графичен интерфейс за управление (GUI -graphical management interface ), основните новости са : новия “ Windows “ облик, запис в движение на Onvif kameri, AutoDDNS, по-бързо и улеснено присъединяване на IP камери, преглед на записаните събития през иконата “snapshot”, самостоятелна настройка за запис при движение, аларма и по график както и нов облик на “time line” за преглед на записи.

     ► Пълна употреба на мрежовите ресурси

     Предаване в реално време с 720p @ 25fps за 1.3Mpx , 1080p @ 25fps за 2Mpx, 3Mpx @ 25fps , 4Mpx @ 25fps и 25fps @ 5Mpx с закъснение на картината не повече от 250 мс. Определянето на области от интерес ( ROI ) и значително облекчава ползването на всички IP ресурси, тъй като се съсредоточава върху трансфера на кадри филтрирани според желанията и нуждите на потребителя. При максималния брой свързани камери Bitrate-а на канал в DVC® мрежовите рекордери е 8Mbps.

     ► Plug&Play с PoE

     Системата за видеонаблюдение на DVC® е готова за използване веднага след свързването на всички компоненти и е възможно само за няколко минути да регистрирате всички свързани към рекордера камери само с няколко кликвания в менюто на свободния софтуер NVMS-1000 с който наблюдавате и контролирате системата. Софтуера е наличен за PC, MAC, а също и за мобилните iOS, Android.

     ► ONVIF съвместимост и Облачно съхранение

     Устройствата на DVC® са ONVIF съвместими с широк кръг IP камери и рекордери от различни производители. Потребителя има възможност да архивира в Облака, не само на хард диска или на USB памет.

     ► PoE (Power Over Ethernet)

     Двойно захранване на нашите IP камери означава, че те могат да бъдат захранени с всякакво 12VDC захранване или чрез PoE рекордери по UTP кабел свързан директно към RJ45 конектора, което много опростява инсталацията. При рекордерите без PoE камерите се захранват от допълнителен PoE суич.

     ► Двуядрен Cortex A9 процесор

     Throughput-ът (Производителността) е най-важният параметър при определяне качеството на всеки мрежов рекордер. При мрежовите рекордери на DVC® той е 12Mbps и е директно свързан с процесорната мощ. За бързото декомпресиране на видеото от IP камерите и за да бъде обработено, показано на монитор, записано и изпратено по мрежата до CMS-а или до други клиенти, процесорът трябва да има достатъчен капацитет за да извърши всички тези операции. Мрежовите рекордери на DVC® използват двуядрен Cortex A9 процесор, един от най-мощните процесори, които се използват в мрежови рекордери, камери, персонални компютри и смартфони. С 64 битова обработка на данни и възможност за работа с до четири ядра, това е ключова част от NVR при бързата и качествена обработка на видео потока. HDMI изходът на всички DVC® рекордери, позволява на потребителя да преглежда на живо (или записан материал) с Full HD резолюция на плазмени или LCD монитори с по-големи размери.

     ► Лесно и бързо търсене на инсталираните IP камери

     Възможно е в рамките на няколко минути, всички свързани камери да бъдат регистрирани в рекордера, само с няколко кликвания в менюто. Мрежовите рекордери на DVC® поддържат камери на DVC®, HIKVISION, DAHUA и VIVOTEK (с изключение на PoE рекордерите, които работят само с DVC® IP камери), без допълнителни модификации, за разлика от рекордерите на много други производители, които намират автоматично само техните IP камери, докато всички останали трябва да бъдат ръчно въведени една по една, знаейки всички техни параметри (IP адрес и порт, потребителско име и парола, протокол).

     ► Два пъти по-голям Bitrate (Скорост на запис)

     Скоростта на запис (Recording Bitrate) е един от най-важните параметри на мрежовите рекордери, който показва какъв обем данни за единица време може да обработи рекордерът, за да може видео материала да бъде записан. Колкото по-голяма е скороста, толкова по-добър е записа и с по-малко накъсвания при преглед. Мрежовите рекордери на DVC® имат максимален общ битрейт от 32Mbps, който се разпределя между всички свързани камери. С пълен брой свързани камери максималния битрейт за камера е 4Mbps. Мрежовите рекордери на DVC® по спецификация са “Half Real Time fps” на канал и това е реална скорост, за разлика от рекордерите на други производители, които ги обявят за “full fps” или “Real Time fps”, впрочем тази характеристика е валидна само, ако битрейта на канал на тези рекорди драстично се намали, което се отразява на качеството на записа.

     ► Лесна и бърза инсталация на дискове

     Качествения хардуер и достатъчното място за инсталиране на дискове е друга характеристика на NVR-те на DVC®, която със сигурност ще улесни инсталаторите, свикнали с различни пречки в кутиите на различни рекордери, което често води до счупване на SATA конекторите. Тук SATA конекторите и захранването са така разположение, че инсталацията е лесна и безпроблемна.

     ► Високо качество на запис и преглед наживо без пикселизация

     Високото качество при преглед на живо или запис, е основна характеристика на всеки мрежов рекордер. Много потребители на IP видео решения се оплакват, че в определени моменти се наблюдава пикселизация и изкривяване на образа, което се решава лесно с използването на DVC® мрежови рекордери, които се характеризират с високо качество на преглед и запис.

     • Последно гледани
    • Newsletter